• Νέο
Σχολική Τσάντα Herlitz UltraLight Blue Shark

Σχολική Τσάντα Herlitz UltraLight Blue Shark

79,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
 
Backpacks
  • Ένα ευρύχωρο εσωτερικό διαμέρισμα με ενσωματωμένη θήκη βιβλίου
  • Δύο πλαϊνές τσέπες με ελαστικές ταινίες
  • Χάρη στην ανθεκτική κάτω πλάκα με πλαστικά πόδια, το UltralLight σχεδόν δεν αγγίζει το έδαφος και δυσκολεύεται να λερωθεί.
Backpacks

Χαρακτηριστικά
Η herlitz UltraLight ξεχωρίζει λόγω του μικρού της βάρους, κάτω από 750 γραμμάρια, και του μαλακού σώματος με κλείσιμο κορδονιού.

Διαθέτει επίσης ένα κύριο διαμέρισμα με εσωτερικό διαχωριστικό βιβλίου, καθώς και δύο πλαϊνές τσέπες με ελαστικές ταινίες για να βοηθούν τα παιδιά να οργανώνονται γρήγορα.

Η αδιάβροχη εμποτισμένη επιφάνεια και η σταθερή κάτω πλάκα με πλαστικά πόδια θα κρατήσουν την υγρασία και τη βρωμιά μακριά.

 
 
Ergonomie 2023

Εργονομία

Η εργονομικά διαμορφωμένη, αναπνέουσα επένδυση πλάτης προσφέρει άριστη άνεση κατά τη μεταφορά, ενώ οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου και ο ρυθμιζόμενος ιμάντας στήθους εξασφαλίζουν υψηλή ευελιξία στις επιλογές προσαρμογής..

Ergonomisch PVC FREI Brustgurt

Ασφάλεια

Η ασφάλεια στο σκοτάδι εξασφαλίζεται από το ανακλαστικό υλικό Orafol® στο μπροστινό μέρος, στα πλαϊνά και στους ιμάντες ώμου, καθώς και από τον επιπλέον ανακλαστήρα στο κλείδωμα που εγγυάται εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.

ultralight safety
Schloss Reflektor
Reflektierend Orafol

Lightweight Ελαφρύ


Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το herlitz UltraLight είναι το ελαφρύτερο από τα μοντέλα μας με βάρος κάτω από 750 g (χωρίς τον ιμάντα στήθους και τις εφαρμογές). Παρόλα αυτά, είναι σταθερό και ανθεκτικό χάρη στη σταθερή κάτω πλάκα και το ανθεκτικό στο σκίσιμο πολυεστερικό υλικό.

Unter 750g
 
Parents Ultralight 01

Αφήστε τα παιδιά να είναι παιδιά!

Ετοιμάζουμε μια σχολική τσάντα για την πρώτη μέρα του σχολείου και παίρνουμε μαζί μας: λίγη περιέργεια, πολύ θάρρος, ένα νόστιμο σάντουιτς και, φυσικά, πολύ διασκέδαση! Για να υποστηρίξουμε τα παιδιά σε αυτή την περιπετειώδη διαδρομή, εργαζόμαστε συνεχώς για να κάνουμε τις σχολικές τσάντες μας λίγο καλύτερες.

Applications

herlitz
Schoolbag Plus: 

Ηerlitz
Schoolbag Plus: 

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν μια κενή κασετίνα με 2 θέσεις, μια οβάλ κασετίνα, μια τσάντα γυμναστικής σε αντίστοιχο στυλ και δύο ανταλλάξιμες εφαρμογές.

 
20678
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Αγόρι

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4008110370811
Νέο

No customer reviews for the moment.