• Νέο
Σχολική Τσάντα Herlitz Flexi Plus Πεταλούδα

Σχολική Τσάντα Herlitz Flexi Plus Πεταλούδα

129,90 €
με ΦΠΑ

Το καλύτερο για το παιδί σας!!!

 

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Σχολική Τσάντα Herlitz Flexi

Η σχολική τσάντα Herlitz Flexi προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και εργονομίας, ιδανική για μαθητές που αναζητούν μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση για τη μεταφορά των σχολικών τους αναγκών. Είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Ergo ES2®, το οποίο διαθέτει εργονομικά διαμορφωμένη πλάτη με αναπνεύσιμο μαξιλάρι και ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου για επιπλέον ευελιξία. Ο ενσωματωμένος θωρακικός ιμάντας εξασφαλίζει τέλεια κατανομή του βάρους και προσφέρει σταθερότητα, εμποδίζοντας τους ιμάντες ώμου να γλιστρήσουν από τους ώμους του παιδιού σας.

Η τσάντα διαθέτει μαγνητικό κλείδωμα "Smart Lock" που ανοίγει και κλείνει εύκολα, με πρόσθετους ανακλαστήρες ενσωματωμένους στο μαγνητικό κούμπωμα για μέγιστη ορατότητα και ασφάλεια στο δρόμο προς το σχολείο, ειδικά στο σκοτάδι. Είναι κατασκευασμένη από υδατοαπορροφητικό εμποτισμένο υλικό με σταθερό πυθμένα που προστατεύει τα σχολικά είδη από την υγρασία.

Η εσωτερική της οργάνωση περιλαμβάνει ένα μεγάλο κεντρικό διαμέρισμα με πρόσθετο χώρο για βιβλία, δύο εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και δύο ενσωματωμένες μπροστινές τσέπες με συνδετήρα Velcro® για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Οι ελαστικές ζώνες στο μπροστινό πτερύγιο προσφέρουν πρόσθετο χώρο αποθήκευσης.

Η τσάντα διατίθεται σε ένα πλήρες σετ που περιλαμβάνει αθλητική τσάντα, πλήρως εξοπλισμένη κασετίνα με 17 τεμάχια, τριγωνικό θήκη για γραφικά είδη και ροζ κουτί φαγητού, όλα στο ίδιο χρώμα και σχέδιο με την τσάντα.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

  • Σύστημα Ergo ES2®: Εργονομικά διαμορφωμένη πλάτη και ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου
  • Υλικό: Υδατοαπορροφητικό με σταθερό πυθμένα
  • Μαγνητικό Κλείδωμα: Smart Lock με ανακλαστήρες για ορατότητα
  • Χωρητικότητα: 15 λίτρα, βάρος 1,2 kg
  • Διαστάσεις: 36 x 39 x 22 cm
  • Αποθηκευτικός Χώρος: Μεγάλο κεντρικό διαμέρισμα, εξωτερικές και μπροστινές τσέπες
  • Σετ Περιλαμβάνει: Αθλητική τσάντα, κασετίνα 17 τεμαχίων, τριγωνικό θήκη, κουτί φαγητού
1678
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Κορίτσι
Χρώμα
Ροζ

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4008110547640
Νέο

No customer reviews for the moment.