• Νέο
Σχολική Τσάντα Herlitz FiloActive Plus 4σε1 DIN Wild Life

Σχολική Τσάντα Herlitz FiloActive Plus 4σε1 DIN Wild Life

169,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
FiloActive Wild Live

Αξεσουάρ σε αντίστοιχο στυλ:

  • Μια γεμάτη κασετίνα με 16 κομμάτια
  • Μια στρογγυλή κασετίνα
  • Μια τσάντα γυμναστικής
  • Δύο Αυτοκόλλητα 
  • Ένα δοχείο φαγητού
Accesories
FiloActive Sides
  • Ευρύχωρο κύριο διαμέρισμα με ξεχωριστή θήκη βιβλίου
  • Δύο πλαϊνές τσέπες
FiloActive inside
FiloActive bottomFiloActive back
  • Χάρη στην ανθεκτική κάτω πλάκα με πλαστικά πόδια, το FiloLight σχεδόν δεν αγγίζει το έδαφος και επομένως δυσκολεύεται να λερωθεί.
  • Η εργονομικά διαμορφωμένη, αναπνέουσα επένδυση πλάτης μπορεί να προσαρμοστεί ατομικά. Ο αποσπώμενος ιμάντας μέσης, καθώς και οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου και στήθους, εξασφαλίζουν μέγιστη ευελιξία.
Backpacks
 

Χαρακτηριστικά

Η herlitz FiloActive DIN είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το DIN 58124 και χαρακτηρίζεται από το ατομικά ρυθμιζόμενο σύστημα πλάτης της.

Το σταθερό σώμα, η υψηλής ποιότητας μαγνητική κλειδαριά Fidlock και η αθλητική διαίρεση των πλαϊνών τσεπών διευκολύνουν τα παιδιά να έχουν καλή εικόνα των σχολικών τους υλικών και να οργανώνονται γρήγορα.

FIDLOCKPVC FREEDIN
 
 
OEKO-TEX
Certificate IGR
Ergonomie 2023

Εργονομία

Το πιστοποιημένο από το IGR-certified,βήμα-βήμα ρυθμιζόμενο, σύστημα πλάτης “Ergoactive” της herlitz FiloActive DIN μπορεί να προσαρμοστεί ατομικά στην πλάτη του αναπτυσσόμενου παιδιού. Χάρη στην εργονομικά διαμορφωμένη και αναπνέουσα επένδυση πλάτης “Airflow” καθώς και τους ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και τον αποσπώμενο ιμάντα μέσης, η herlitz FiloActive DIN μπορεί να προσαρμοστεί ευέλικτα και να ταιριάζει πάντα τέλεια.

 

Ασφάλεια

Σύμφωνα με το DIN 58124, το φθορίζον ύφασμα και το υψηλής ποιότητας ανακλαστικό υλικό Orafol® στις μπροστινές και πλαϊνές περιοχές, καθώς και στους ιμάντες ώμου, εγγυώνται άριστη ορατότητα στο σκοτάδι.

FiloActive safety
icon herlitz ranzen 2022 fidlock de
icon herlitz ranzen 2022 reflektierend de Orafol
Fluorescent Click me!  Reflective Click me!

Ορατά ασφαλής χάρη στις φθορίζουσες και ανακλαστικές επιφάνειες σε όλες τις πλευρές της σχολικής τσάντας.

Parents FiloActive

Αφήστε τα παιδιά να είναι παιδιά!


Ετοιμάζουμε μια σχολική τσάντα για την πρώτη μέρα του σχολείου και παίρνουμε μαζί μας: λίγη περιέργεια, πολύ θάρρος, ένα νόστιμο σάντουιτς και φυσικά πολύ διασκέδαση! Για να υποστηρίξουμε τα παιδιά σε αυτή την περιπετειώδη διαδρομή, εργαζόμαστε συνεχώς για να κάνουμε τις σχολικές τσάντες μας λίγο καλύτερες.

Εφαρμογές

FiloActive plus

Hherlitz
Schoolbag Plus:

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν μια γεμάτη κασετίνα με 16 κομμάτια, μια στρογγυλή κασετίνα, μια τσάντα γυμναστικής σε αντίστοιχο στυλ, ένα δοχείο φαγητού και δύο ανταλλάξιμες εφαρμογές.

20677
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Αγόρι

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4008110370675
Νέο

No customer reviews for the moment.