• Νέο
Τσάντα Ισοθερμική BMU T-Rex

Τσάντα Ισοθερμική BMU T-Rex

14,95 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

BMU T-Rex 24 Καλαθάκι Φαγητού (357-20221)

Το καλαθάκι φαγητού BMU T-Rex 24 είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς φίλους που θέλουν να ξεχωρίζουν με στυλ και λειτουργικότητα κατά τη διάρκεια του σχολείου ή των εκδρομών. Με εντυπωσιακό σχέδιο T-Rex και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το τσαντάκι φαγητού είναι πρακτικό και άνετο στη χρήση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Μία Κεντρική Θέση: Ευρύχωρη κεντρική θέση που προσφέρει άφθονο χώρο για την αποθήκευση του φαγητού, των σνακ και των ποτών.
  • Επιπλέον Εσωτερική Θήκη Τακτοποίησης: Εσωτερική θήκη για την οργάνωση μικροαντικειμένων, όπως κουτάλια, πιρούνια, χαρτοπετσέτες ή άλλα μικρά αντικείμενα.
  • Χειρολαβή και Ενισχυμένος Ιμάντας Ώμου: Διαθέτει άνετη χειρολαβή για εύκολη μεταφορά και ενισχυμένο ιμάντα ώμου για μεγαλύτερη άνεση στη μετακίνηση.
  • Ισοθερμική Αδιάβροχη Επένδυση: Διατηρεί τη θερμοκρασία των φαγητών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, διασφαλίζοντας ότι το φαγητό παραμένει φρέσκο και ασφαλές. Η αδιάβροχη επένδυση προσφέρει επίσης προστασία από διαρροές.
  • Διαστάσεις: 24 x 20 x 15 cm (Μήκος x Πλάτος x Ύψος), ιδανικές για να χωράει όλα τα απαραίτητα φαγητά και σνακ για την ημέρα.

Το BMU T-Rex 24 Καλαθάκι Φαγητού είναι ιδανικό για παιδιά που θέλουν να μεταφέρουν το φαγητό τους με στυλ και άνεση, ενώ παράλληλα διατηρούν το φαγητό τους σε κατάλληλη θερμοκρασία. Ένα τέλειο αξεσουάρ για το σχολείο, την εκδρομή ή τις καθημερινές δραστηριότητες!

21279
1 Αντικείμενο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5204549162662
Νέο

No customer reviews for the moment.