• Νέο
Σχολική Τσάντα Trolley Gim Magic Unicorn

Σχολική Τσάντα Trolley Gim Magic Unicorn

53,95 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Το BACK ME UP TROLLEY ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ MAGIC UNICORN είναι η απόλυτη σχολική τσάντα για κάθε παιδί που αγαπάει τη μαγεία και τους μονόκερους. Με έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό που κλέβει την παράσταση, αυτή η τσάντα δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά και εξαιρετικά πρακτική, καλύπτοντας κάθε ανάγκη ενός μαθητή.

Τι την κάνει ξεχωριστή:

  1. Διπλή Αποθήκευση: Διαθέτει δύο κεντρικές θέσεις που προσφέρουν άφθονο χώρο για βιβλία, τετράδια και άλλα σχολικά αντικείμενα. Η επιπλέον μπροστινή θήκη με εσωτερική οργάνωση εξασφαλίζει ότι όλα τα μικρά αντικείμενα είναι τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα.

  2. Ενισχυμένος Μηχανισμός Μεταφοράς: Η τσάντα διαθέτει έναν ανθεκτικό και ρυθμιζόμενο μηχανισμό με δύο θέσεις, καθιστώντας τη μεταφορά της εύκολη και άνετη, ακόμα και όταν είναι γεμάτη.

  3. Ευέλικτοι Ιμάντες Πλάτης: Οι ιμάντες της πλάτης μπορούν να κρυφτούν έξυπνα όταν η τσάντα χρησιμοποιείται ως τρόλεϊ, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα εμποδίζουν κατά τη μετακίνηση.

  4. Πλαϊνές Θήκες Υδροδότησης: Ιδανικές για να κρατάτε τα παγούρια σας ή άλλες προμήθειες οργανωμένες και προσβάσιμες.

  5. Προστασία Ροδακιών: Ειδικές καλύψεις προστατεύουν τα ροδάκια όταν χρησιμοποιείτε την τσάντα σαν σακίδιο, αποφεύγοντας τη φθορά.

  6. Εσωτερική Φόδρα και Επένδυση: Η εσωτερική φόδρα προσφέρει επιπλέον προστασία στα αντικείμενα σας, ενώ ταυτόχρονα δίνει μια όμορφη αισθητική στην τσάντα.

  7. Εργονομία και Ανατομία: Η τσάντα διαθέτει ανατομική και ενισχυμένη πλάτη, εξασφαλίζοντας ότι το παιδί σας θα νιώθει άνεση καθ\' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με διαστάσεις 48(+5) x 33(2+2) x 28 εκ., βάρος 1400 γραμμάρια και χωρητικότητα 30 λίτρα, η τσάντα αυτή είναι ιδανική για τις καθημερινές ανάγκες του σχολείου. Επιλέγοντας το BACK ME UP TROLLEY ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ MAGIC UNICORN, προσφέρετε στο παιδί σας όχι μόνο μια πρακτική και λειτουργική τσάντα, αλλά και ένα κομμάτι μαγείας που θα το συνοδεύει κάθε μέρα στο σχολείο.

20859
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Κορίτσι

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5204549162464
Νέο

No customer reviews for the moment.