• Νέο
Σχολική Τσάντα Herlitz UltraLight Blue Splash Δεινόσαυρος

Σχολική Τσάντα Herlitz UltraLight Blue Splash Δεινόσαυρος

66,95 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Herlitz UltraLight

Η εξαιρετικά ελαφριά σχολική τσάντα με δύο εναλλάξιμες εφαρμογές

Διαστάσεις

  • Χωρητικότητα: 16 λίτρα
  • Βάρος: κάτω από 750 γραμμάρια
  • Μήκος: 21 cm
  • Πλάτος: 28 cm
  • Ύψος: 36 cm

Schoolbag UltraLight Splash fr...

Χαρακτηριστικά Τσάντας

  • Διαμερίσματα: Ένα ευρύχωρο εσωτερικό διαμέρισμα με ενσωματωμένο διαμέρισμα για βιβλία και δύο πλαϊνές τσέπες με ελαστικές ζώνες.
  • Σταθερή Βάση: Χάρη στη στιβαρή βάση με πλαστικά πόδια, η UltraLight δεν ακουμπά εύκολα στο έδαφος και δυσκολεύεται να λερωθεί.

Schoolbag UltraLight Splash op...

Χαρακτηριστικά

Η Herlitz UltraLight ξεχωρίζει λόγω του μικρού βάρους της, κάτω από 750 γραμμάρια, και του μαλακού σώματος με κορδόνι για κλείσιμο.

Διαθέτει επίσης κύριο διαμέρισμα με εσωτερική διαίρεση για βιβλία, καθώς και δύο πλαϊνές τσέπες με ελαστικές ζώνες για γρήγορη οργάνωση των παιδιών.

Η αδιάβροχη επεξεργασία και η σταθερή βάση με πλαστικά πόδια θα κρατήσουν την υγρασία και τη βρωμιά μακριά.

Schoolbag UltraLight Splash, b...

Εργονομία

Το εργονομικά διαμορφωμένο, αναπνεύσιμο πίσω μαξιλαράκι προσφέρει βέλτιστη άνεση, και οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου και ο ρυθμιζόμενος ιμάντας στήθους εξασφαλίζουν υψηλή ευελιξία στις επιλογές εφαρμογής.

Schoolbag UltraLight Space, bo...

Ασφάλεια

Η ασφάλεια στο σκοτάδι εξασφαλίζεται από το αντανακλαστικό υλικό Orafol® στο μπροστινό μέρος, στις πλευρές και στους ιμάντες ώμου, καθώς και από τον επιπλέον ανακλαστήρα στο κλείδωμα που εγγυάται εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.

ErgonomischPVC FREIBrustgurt

Ελαφριά Κατασκευή

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η Herlitz UltraLight είναι το ελαφρύτερο μοντέλο μας με βάρος κάτω από 750 γραμμάρια (χωρίς τον ιμάντα στήθους και την εφαρμογή). Παρόλα αυτά, είναι σταθερή και ανθεκτική λόγω της σταθερής βάσης και του ανθεκτικού πολυεστερικού υλικού.

Αφήστε τα παιδιά να είναι παιδιά!

Ετοιμάζουμε μια σχολική τσάντα για την πρώτη μέρα του σχολείου και παίρνουμε μαζί μας: λίγη περιέργεια, πολύ θάρρος, ένα νόστιμο σάντουιτς και φυσικά πολλή διασκέδαση! Για να υποστηρίξουμε τα παιδιά σε αυτό το περιπετειώδες μονοπάτι, εργαζόμαστε συνεχώς για να κάνουμε τις σχολικές μας τσάντες λίγο καλύτερες.

Parents Ultralight 01

 

15809
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Αγόρι

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4008110585581
Νέο

No customer reviews for the moment.