• Νέο
Κασετίνα Faber Castell Sky Blue Θηκές

Κασετίνα Faber Castell Sky Blue Θηκές

13,80 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κασετίνα Faber-Castell - Οργάνωση και Στυλ για Κάθε Ηλικία

Η κασετίνα Faber-Castell είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία γραφής σας οργανωμένα και προστατευμένα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό μαύρο ύφασμα, αυτή η κασετίνα προσφέρει άφθονο χώρο για μολύβια, στυλό, ψαλίδι και άλλα αξεσουάρ που χρειάζεστε για το σχολείο, το γραφείο ή τις καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Υλικό Κατασκευής: Ανθεκτικό μαύρο ύφασμα που προσφέρει προστασία από φθορές και γρατζουνιές, διατηρώντας την κασετίνα σε άριστη κατάσταση.
  • Ευρύχωρη Δομή: Πολλές εσωτερικές τσέπες και μια διχτυωτή θήκη σας επιτρέπουν να οργανώσετε εύκολα τα μολύβια, τις γόμες και τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας.
  • Ασφαλής Αποθήκευση: Ο στιβαρός σχεδιασμός του φερμουάρ διασφαλίζει ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν ασφαλή κατά τη μεταφορά, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.
  • Μοντέρνος Σχεδιασμός: Διαθέσιμη σε τρεις μοντέρνες χρωματικές επιλογές: Sky Blue, Rose Shadow και Black, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.
  • Πρόσθετη Ασφάλεια και Οργάνωση: Περιλαμβάνει εσωτερική θήκη με φερμουάρ για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων που χρησιμοποιείτε σπανιότερα ή που χρειάζονται επιπλέον προστασία.

Αυτή η κασετίνα δεν είναι μόνο πρακτική, αλλά και στιλάτη, κατάλληλη για μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η λειτουργικότητά της την καθιστούν ένα απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινότητά σας, προσφέροντας την ποιότητα που συνοδεύει το όνομα Faber-Castell.

21043
2 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4005405730374
Νέο

No customer reviews for the moment.