• Νέο
Κηρομπογιές Carioca Teddy Baby 12χρ

Κηρομπογιές Carioca Teddy Baby 12χρ

6,95 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Οι νέες κηρομπογιές Carioca Baby σε σχήμα αρκούδας είναι η τέλεια επιλογή για τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματα των μικρών παιδιών. Σχεδιασμένες με γνώμονα την ασφάλεια και την ανάπτυξη των παιδιών, αυτές οι κηρομπογιές είναι ιδανικές για παιδιά ηλικίας 1 έτους και άνω.

  • Χαρακτηριστικά:
    • Σχήμα: Οι κηρομπογιές έχουν σχήμα αρκούδας, το οποίο διευκολύνει τη χρήση από μικρά χέρια. Τα αυτιά της αρκούδας επιτρέπουν τη δημιουργία κουκκίδων, τα φαρδιά μέρη είναι ιδανικά για χοντρές γραμμές, και το σώμα του αρκουδιού βοηθά στην ανάπτυξη της πρόσφυσης των παιδιών.
    • Χρώματα: Το σετ περιλαμβάνει 12 κηρομπογιές σε 6 διαφορετικά χρώματα, με κάθε χρώμα να αντιπροσωπεύει και ένα συναίσθημα. Κάθε χρώμα επαναλαμβάνεται δύο φορές, προσφέροντας ποικιλία και επάρκεια.
    • Ασφάλεια: Οι κηρομπογιές είναι πιστοποιημένες για χρήση από παιδιά άνω των 12 μηνών, διασφαλίζοντας την ασφάλεια κατά τη χρήση.
    • Εύκολη χρήση: Το σχήμα και ο σχεδιασμός τους είναι ειδικά μελετημένος για να διευκολύνει τη χρήση και την αποθήκευση, καθιστώντας τις κατάλληλες για τις πρώτες καλλιτεχνικές εκφράσεις των παιδιών.

Αυτό το σετ είναι ιδανικό για να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν τις πρώτες τους δεξιότητες στη ζωγραφική και τη δημιουργία, ενώ παράλληλα τα εισάγει στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από τα χρώματα.

19587
2 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
8003511439576
Νέο

No customer reviews for the moment.