• Νέο
Δοχείο Φαγητού Gim Microwave Barbie Girl

Δοχείο Φαγητού Gim Microwave Barbie Girl

5,45 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Το "GIM Δοχείο Φαγητού Microwave είναι μια εξαιρετική επιλογή για να συσκευάσετε και να προστατέψετε το φαγητό του παιδιού σας, είτε για το σχολείο είτε για τις βόλτες. Το δοχείο έχει χωρητικότητα 800ml και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας (PP), χωρίς BPA, προσφέροντας ασφάλεια για τη φύλαξη των τροφίμων.

Αυτό το δοχείο είναι ιδιαίτερα πρακτικό, καθώς είναι κατάλληλο για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στον κάτω μέρος του δοχείου, ιδιαίτερα όσον αφορά τη βαλβίδα ασφάλειας. Αν και είναι κατάλληλο για το πάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων, γενικά δεν συνιστάται η χρήση του σε πλυντήριο πιάτων, για την καλύτερη διατήρηση της ποιότητάς του.

Το δοχείο κλείνει αεροστεγώς, εξασφαλίζοντας ότι το φαγητό θα παραμείνει φρέσκο και δεν θα υπάρξουν διαρροές κατά τη μεταφορά. Τα διάφορα σχέδια το καθιστά ελκυστικό και αγαπητό στα παιδιά.

Συνοψίζοντας, αυτό το δοχείο φαγητού είναι μια ιδανική επιλογή για τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών σας, προσφέροντας συνδυασμό πρακτικότητας και όμορφου σχεδιασμού.

 
20877
2 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Κορίτσι

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5204549160941
Νέο

No customer reviews for the moment.