• Νέο
Κασετίνα Maped Εssential Μαυρη

Κασετίνα Maped Εssential Μαυρη

7,45 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η Κασετίνα σου, Μοναδική!

Η κασετίνα της Maped μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο μεριές. Στη μία μεριά μπορείτε να χρωματίσετε τα σχέδια με τα χρώματα που επιθυμείτε και έτσι να έχετε μια μοναδική στυλάτη κασετίνα. Είναι ευρύχωρη με μεγάλο άνοιγμα και αποτελείται από δύο στρώσεις 300D πολυεστέρα, που την καθιστούν πολύ ανθεκτική. Μπορεί να πλυθεί.

Η πιο πρωτότυπη τριγωνική κασετίνα είναι εδώ από τη Maped, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο μεριές αναλόγως τη διάθεσή σας. Η μία μεριά είναι σε μαύρο χρώμα, ενώ στην άλλη μεριά μπορείτε να χρωματίσετε τα μοτίβα όπως εσείς θέλετε και να δώσετε μια μοναδική προσωπική πινελιά στην πιο στιλάτη κασετίνα.

Ιδανική για το σχολείο, καθώς έχει μεγάλο άνοιγμα με φερμουάρ, που βοηθάει τα παιδιά να βρουν εύκολα ό,τι τους χρειάζεται για το κάθε μάθημα. Μια μοναδική συλλογή από κασετίνες για χρωματισμό. Η Maped Essential διαθέτει ελκυστικά σχέδια που θα λατρέψουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς.

Κλείσιμο φερμουάρ με μέγιστο άνοιγμα σε όλο το μήκος για να βρίσκετε πιο εύκολα το αντικείμενο που χρειάζεστε.

Μία μολυβοθήκη = δύο όψεις: η μολυβοθήκη μπορεί να περιστραφεί προς τα έξω για να αλλάξει η εμφάνισή της.

Άπειρες δυνατότητες εξατομίκευσης, γιατί η μολυβοθήκη μπορεί να πλυθεί πολλές φορές και να χρωματιστεί με μαρκαδόρους ή ξυλομπογιές που πλένονται, δίνοντάς της μια νέα εμφάνιση κάθε φορά.

Κατασκευασμένη από δύο στρώσεις πολυεστέρα 300D, η μολυβοθήκη είναι πολύ ανθεκτική. Ο πολυεστέρας δεν τσαλακώνει, δεν απορροφά υγρασία, δεν είναι ευαίσθητος σε λεκέδες, είναι ανθεκτικός στη μούχλα και πλήρως ανθεκτικός στις ακτίνες UV.

18023
1 Αντικείμενο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
3154149319008
Νέο

No customer reviews for the moment.