• Νέο
Περφορατέρ Maped 3φ Perfo Slim Greenlogic

Περφορατέρ Maped 3φ Perfo Slim Greenlogic

2,45 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Περφορατέρ Maped Slim Hole Punch Greenlogic

Το περφορατέρ Maped Slim Hole Punch Greenlogic είναι σχεδιασμένο για να απλοποιεί την αρχειοθέτηση, προσφέροντας μέγιστη ακρίβεια και εύκολη τοποθέτηση στους κρίκους του κλασέρ σας.

Με δυνατότητα διάτρησης έως και 3 φύλλων χαρτιού ταυτόχρονα και κατασκευή από 72% ανακυκλωμένο πλαστικό, αυτό το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και πρακτικό για καθημερινή χρήση.

Περιλαμβάνει οδηγό χαρτιού για διεθνή μεγέθη και διαθέτει στήριγμα για στυλό, εξασφαλίζοντας άνεση και οργάνωση στον χώρο εργασίας σας.

Προϊόντα Maped Greenlogic: Λύσεις Γραφείου με Οικολογική Συνείδηση

Η σειρά προϊόντων Maped Greenlogic αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν πρακτικές λύσεις γραφείου με σεβασμό προς το περιβάλλον. Με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων όπως το περφορατέρ δύο τρυπών και το συραπτικό mini, η Maped συνδυάζει λειτουργικότητα και οικολογική βιωσιμότητα.

Με τα προϊόντα Maped Greenlogic, εξασφαλίζετε ένα οργανωμένο και αποτελεσματικό εργασιακό περιβάλλον, με έμφαση στην αειφορία και την ποιότητα. Απολαύστε την πρακτικότητα και την καινοτομία, υποστηρίζοντας παράλληλα την προστασία του περιβάλλοντος.

19092
2 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
3154143394100
Νέο

No customer reviews for the moment.