• Νέο
Μαρκαδόροι Faber Castell Υπογράμμισης Pastel 8χρ

Μαρκαδόροι Faber Castell Υπογράμμισης Pastel 8χρ

7,85 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Faber-Castell Σετ 8 Υπογραμμιστών Textliner 46 Pastel

Το σετ υπογραμμιστών Faber-Castell Textliner 46 Pastel περιλαμβάνει 8 υπογραμμιστές σε απαλές και φωτεινές παστέλ αποχρώσεις, προσφέροντας μια κομψή και λειτουργική επιλογή για υπογράμμιση σε κάθε τύπο χαρτιού.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Παστέλ Χρώματα: Οι υπογραμμιστές διαθέτουν απαλά παστέλ χρώματα, ιδανικά για να προσθέσετε μια διακριτική αλλά εντυπωσιακή πινελιά στις σημειώσεις σας.
  • Ευέλικτη Μύτη: Οι υπογραμμιστές έχουν κεκλιμένη μύτη που επιτρέπει υπογράμμιση σε πλάτη γραμμής από 1 έως 5 mm, προσφέροντας ακρίβεια και ευελιξία στη χρήση.
  • Μελάνι με Βάση το Νερό: Το μελάνι είναι βασισμένο στο νερό, φιλικό προς το περιβάλλον και κατάλληλο για όλους τους τύπους χαρτιού. Είναι ανθεκτικό στο σβήσιμο και δεν μουτζουρώνει.
  • Υψηλή Ποιότητα: Το σετ είναι κατασκευασμένο με υψηλά πρότυπα ποιότητας, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση.
  • Εφέ Μεταλλικής Λάμψης: Το μεταλλικό εφέ στα χρώματα των υπογραμμιστών μπορεί να αλλάζει ανάλογα με το φωτισμό, προσθέτοντας μια ξεχωριστή λάμψη στις σημειώσεις σας.

Αυτό το σετ υπογραμμιστών Faber-Castell Textliner 46 Pastel είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την πρακτικότητα της υπογράμμισης με την κομψότητα των παστέλ χρωμάτων, καθιστώντας τις σημειώσεις σας όχι μόνο ευανάγνωστες αλλά και αισθητικά ευχάριστες.

21089
3 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4005402546589
Νέο

No customer reviews for the moment.