• Νέο
Σχολική Τσάντα Herlitz SoftLight Plus 4σε1 GREENline Blue Ice

Σχολική Τσάντα Herlitz SoftLight Plus 4σε1 GREENline Blue Ice

139,90 €
με ΦΠΑ
Η Plus σειρα περιέχει 2 Κασετίνες, Τσάντα Γυμναστηριου, Δοχείο Φαγητού
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Blue Ice
Ergonomie 2023
Green Product Award

Αξεσουάρ σε αντίστοιχο στυλ:

  • Κασετίνα με 16 κομμάτια
  • Στρογγυλή κασετίνα
  • Τσάντα γυμναστικής
  • Δοχείο φαγητού
  • 1 εφαρμογή με βέλκρο
  • 1 κρεμαστό διακοσμητικό από τσόχα "χελώνα"

 

slider softlight accessories
Backpacks
  • Ένα ευρύχωρο εσωτερικό διαμέρισμα με ενσωματωμένη θήκη βιβλίου
  • Δύο πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ
  • Χάρη στην ανθεκτική κάτω πλάκα με πλαστικά πόδια, η SoftLight GREENline σχεδόν δεν αγγίζει το έδαφος και δυσκολεύεται να λερωθεί.
Backpacks

Πιστοποιημένο!

Η herlitz SoftLight GREENline είναι πιστοποιημένη από το Global Recycled Standard. Επιπλέον, ο προμηθευτής μας είναι πιστοποιημένος με Oeko-Tex, που εγγυάται υφάσματα χωρίς ρύπους. Το εξωτερικό ύφασμα περιέχει 68% ανακυκλωμένο πολυεστέρα και μας βοηθά να επιτύχουμε τον στόχο μας για την παροχή βιώσιμων συνοδών για την καθημερινή ζωή στο σχολείο.

Λόγω αυτών των ισχυρών επιχειρημάτων, το IGR (Ινστιτούτο Υγείας και Εργονομίας) από τη Νυρεμβέργη μας απένειμε το Βραβείο Καινοτομίας για την Εργονομία 2022. Επιπλέον, η SoftLight GREENline είναι υποψήφια για το Green Product Award 2023.

OEKO-TEXT
Innovation Ergonomie 2023
Green Product Award Global Recycled Standard

The outer fabric contains 68% certified, recycled Polyester. Certified through Control Union CU 1108351

Certificate IGR
 

Χαρακτηριστικά

Η herlitz SoftLight GREENline εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές επιλογές ευελιξίας της.

Οι δημιουργικές εφαρμογές στο μπροστινό καπάκι και τα συνολικά σχέδια προσφέρουν μεγάλη ευελιξία όσον αφορά την αλλαγή γούστου και έτσι εξασφαλίζουν μια μακροχρόνια σχολική τσάντα.

Διαθέτει επίσης ένα κύριο διαμέρισμα με εσωτερικό διαχωριστικό βιβλίου, δύο πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ, αδιάβροχη εμποτισμένη επιφάνεια, σταθερή κάτω πλάκα και άνετη λαβή.

 

 
 

Εργονομία

Με την εργονομικά διαμορφωμένη, αναπνέουσα επένδυση πλάτης και τους διπλά ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου καθώς και τον ρυθμιζόμενο ιμάντα στήθους, η herlitz SoftLight GREENline προσφέρει άνετη και ευχάριστη εφαρμογή.

PVC FREI  

Ασφάλεια

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, η herlitz SoftLight GREENline είναι καλά εξοπλισμένη. Το υψηλής ποιότητας ανακλαστικό υλικό Orafol® στο μπροστινό μέρος, στα πλαϊνά και στους ιμάντες ώμου εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ορατότητας και ασφάλειας στο σκοτάδι, ενώ η μαγνητική κλειδαριά Fidlock® ανοίγει εύκολα και κλείνει αυτόματα.

Safety 
icon herlitz ranzen 2022 fidlock de Reflektierend Orafol
 
 

Ελαφρύ

Με βάρος κάτω από 1 κιλό, η SoftLight GREENline είναι μία από τις ελαφρύτερες σχολικές τσάντες μας, κατασκευασμένη από πολυεστερικό υλικό και με σταθερή κάτω πλάκα που σίγουρα δεν θα επηρεάσει τη στάση και το βάδισμα του παιδιού σας.

Unter 1kg 

Αφήστε τα παιδιά να είναι παιδιά!


Ετοιμάζουμε μια σχολική τσάντα για την πρώτη μέρα του σχολείου και παίρνουμε μαζί μας: λίγη περιέργεια, πολύ θάρρος, ένα νόστιμο σάντουιτς και φυσικά πολύ διασκέδαση! Για να υποστηρίξουμε τα παιδιά σε αυτή την περιπετειώδη διαδρομή, εργαζόμαστε συνεχώς για να κάνουμε τις σχολικές τσάντες μας λίγο καλύτερες.

Εφαρμογές

 

herlitz
Schoolbag Plus:

Περιλαμβάνει μια γεμάτη κασετίνα με 16 κομμάτια, μια στρογγυλή κασετίνα, μια τσάντα γυμναστικής, ένα δοχείο φαγητού και μία εφαρμογή με βέλκρο, καθώς και ένα κρεμαστό διακοσμητικό από τσόχα "χελώνα".

20674
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Κορίτσι

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4008110370651
Νέο

No customer reviews for the moment.