• Νέο
Γόμα Faber Castell Roll-On White

Γόμα Faber Castell Roll-On White

1,95 €
με ΦΠΑ

Γόμα Faber-Castell Roll-On White

Η νέα γόμα Roll-On White της Faber-Castell προσφέρει κορυφαία ποιότητα σβησίματος για καθαρά και ακριβή αποτελέσματα, χωρίς μουτζούρες. Σχεδιασμένη για άνεση και αποτελεσματικότητα, αυτή η γόμα είναι ιδανική για μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες και όποιον χρειάζεται ένα αξιόπιστο εργαλείο σβησίματος.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Καθαρό Σβήσιμο Χωρίς Μουτζούρες: Παρέχει εξαιρετική απόδοση, εξασφαλίζοντας καθαρά αποτελέσματα χωρίς λεκέδες και μουτζούρες.
  • Εργονομικό Σχήμα με Λαβή Grip: Το εργονομικό της σχήμα και η ειδική λαβή grip προσφέρουν άνεση και καλύτερο κράτημα, κάνοντάς την εύκολη στη χρήση.
  • PVC-Free Σύνθεση: Οι γόμες της Faber-Castell είναι κατασκευασμένες χωρίς επιβλαβείς φθαλικούς παράγοντες πλαστικοποίησης. Οι φθαλικοί εστέρες είναι γνωστό ότι μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες όταν έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα.
  • Ισορροπημένη Σύνθεση για Απαλό Σβήσιμο: Η ειδική σύνθεση της γόμας εξασφαλίζει απαλό σβήσιμο χωρίς να αφήνει υπολείμματα, διατηρώντας τα χαρτιά σας καθαρά και τακτοποιημένα.

Η γόμα Faber-Castell Roll-On White αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται ένα αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον εργαλείο για καθαρό και ασφαλές σβήσιμο, είτε στο σχολείο, το γραφείο, ή το σπίτι.

18620
19 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4005401873204
Νέο

No customer reviews for the moment.