• Νέο
Παγούρι 520ml Gim Barbie

Παγούρι 520ml Gim Barbie

5,45 €
με ΦΠΑ

ο GIM Παγούρι Αλουμινίου Barbie 520ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους μικρούς φίλους της Barbie που θέλουν να έχουν πάντα μαζί τους το αγαπημένο τους ρόφημα με στυλ. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το παγούρι είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, ιδανικό για καθημερινή χρήση στο σχολείο, στις βόλτες ή σε άλλες δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Το παγούρι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, καθιστώντας το ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα παγούρια από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι λιγότερο ανθεκτικό σε χτυπήματα.

  • Χωρητικότητα: Διαθέτει χωρητικότητα 520ml, η οποία είναι ιδανική για να διατηρείτε αρκετή ποσότητα νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  • Σχέδιο Barbie: Το παγούρι διαθέτει σχέδιο εμπνευσμένο από την αγαπημένη κούκλα Barbie, κάνοντάς το ιδανικό για τους μικρούς φαν της.

Συστάσεις Χρήσης:

  • Αποκλειστική χρήση για νερό: Προτείνεται να χρησιμοποιείται μόνο για νερό και όχι για όξινα ροφήματα, όπως οι χυμοί φρούτων, τα οποία μπορεί με το χρόνο να διαβρώσουν το εσωτερικό υλικό του παγουριού.

Το GIM Παγούρι Αλουμινίου Barbie 520ml είναι μια όμορφη και πρακτική επιλογή για καθημερινή χρήση, προσφέροντας ένα διασκεδαστικό και αγαπημένο σχέδιο για τα παιδιά.

14486
4 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5204549160538
Νέο

No customer reviews for the moment.