• Νέο
Παγούρι 500ml Gim Flip Sonic Prime

Παγούρι 500ml Gim Flip Sonic Prime

Sonic
6,95 €
με ΦΠΑ

Το Gim Παγούρι Flip Αλουμινίου Sonic 500ml (572-52248) είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς φίλους του Sonic που θέλουν να παραμένουν ενυδατωμένοι με στυλ. Το παγούρι αυτό είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών στις καθημερινές τους δραστηριότητες, όπως το σχολείο, την παιδική χαρά, τις αθλητικές δραστηριότητες και τις βόλτες.

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Το παγούρι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ισχυρό και ελαφρύ αλουμίνιο, που το καθιστά ανθεκτικό και εύκολο στη μεταφορά.

  • Χωρητικότητα: Με χωρητικότητα 500ml, προσφέρει αρκετό χώρο για νερό, εξασφαλίζοντας ότι τα παιδιά θα παραμένουν ενυδατωμένα καθ\' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  • Καπάκι Ασφαλείας με Καλαμάκι: Το παγούρι διαθέτει καπάκι ασφαλείας που περιλαμβάνει καλαμάκι, διευκολύνοντας τη χρήση του από τα παιδιά και αποτρέποντας διαρροές.

  • Λαβή και Λεπτός Σχεδιασμός: Ο εργονομικός σχεδιασμός και η ενσωματωμένη λαβή καθιστούν το παγούρι εύκολο στο κράτημα και στη μεταφορά, ιδανικό για μικρά χέρια.

  • Ασφαλές και Υγιεινό: Το αλουμίνιο δεν συγκρατεί οσμές ούτε επηρεάζει τη γεύση του νερού, διατηρώντας το φρέσκο. Επιπλέον, το παγούρι δεν περιέχει BPA, κάνοντάς το ασφαλές για καθημερινή χρήση.

Συστάσεις Χρήσης:

  • Μόνο για Κρύο Νερό: Συνιστάται η χρήση του παγουριού αποκλειστικά για κρύο νερό. Αποφύγετε τη χρήση όξινων χυμών ή αναψυκτικών με ανθρακικό, καθώς μπορεί να επηρεάσουν το υλικό με την πάροδο του χρόνου.

  • Καθαρισμός: Πλύνετε καλά το παγούρι πριν την πρώτη χρήση. Δεν είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων ή φούρνο μικροκυμάτων.

Το Gim Παγούρι Flip Αλουμινίου Sonic 500ml είναι μια πρακτική και διασκεδαστική επιλογή για τους μικρούς λάτρεις του Sonic, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στη χρήση, ενώ παράλληλα ενισχύει το στυλ τους με το αγαπημένο τους σχέδιο.

Sonic
20865
6 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Αγόρι

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5204549160729
Νέο

No customer reviews for the moment.