• Νέο
Σετ Ζωγραφικής Μaped Creativ Avatar Studio

Σετ Ζωγραφικής Μaped Creativ Avatar Studio

41,85 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Avatar Studio: Δημιουργήστε Εξατομικευμένα Πορτρέτα με Ευκολία

Το Avatar Studio από την εταιρεία Maped είναι μια μοναδική μηχανή σχεδίασης που επιτρέπει στα παιδιά να γίνουν μικροί καλλιτέχνες, δημιουργώντας εξατομικευμένα πορτρέτα για τους ίδιους, την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω, το Avatar Studio συνδυάζει τη διασκέδαση με τη δημιουργικότητα, καθιστώντας την ιδανική δραστηριότητα για την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων και της φαντασίας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Φωτεινό Tablet: Το φωτεινό tablet διευκολύνει την ακριβή αναπαραγωγή λεπτομερειών, βοηθώντας τα παιδιά να σχεδιάζουν τέλεια πορτρέτα.
  • Ποικιλία Προτύπων: Περιλαμβάνει 36 πλαστικοποιημένα πρότυπα για τη δημιουργία εξατομικευμένων avatar, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων για πρόσωπα, μάτια, μύτη, στόμα, κουρέματα, κοσμήματα και αξεσουάρ κεφαλιού.
  • Πλήρες Σετ Ζωγραφικής: Η συσκευασία περιλαμβάνει 14 ξυλομπογιές, 1 μαρκαδοράκι Graph'peps, 1 μολύβι Black'Peps, 5 λευκά φύλλα και 1 εγχειρίδιο για εύκολη καθοδήγηση.
  • Εύκολη Μεταφορά: Το ελαφρύ tablet είναι εύκολο στη μεταφορά, ώστε τα παιδιά να μπορούν να το παίρνουν μαζί τους παντού.
  • Χώρος Αποθήκευσης: Διαθέτει σταθμό αποθήκευσης για τα δημιουργικά υλικά, όπως μολύβια, γόμα και ξύστρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και οργάνωση.

Οφέλη για τα Παιδιά:

Η ζωγραφική αποτελεί μια απλή και ταυτόχρονα δημιουργική δραστηριότητα που ενισχύει την ψυχολογική και γνωστική εξέλιξη των παιδιών. Μέσω του Avatar Studio, τα παιδιά αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να διακρίνουν τα χρώματα, ενώ παράλληλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους και αναπτύσσουν τη φαντασία τους.

Τεχνικές Πληροφορίες:

  • Διαστάσεις: 33.5 x 29 x 7.8 cm
  • Λειτουργία: Λειτουργεί με 3 μπαταρίες LR03/AAA (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

Το Avatar Studio της Maped είναι η ιδανική επιλογή για μια μοντέρνα και διασκεδαστική δημιουργική δραστηριότητα που θα συναρπάσει τα παιδιά και θα τα βοηθήσει να εξελιχθούν ως μικροί καλλιτέχνες.

19086
1 Αντικείμενο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
3154149070640
Νέο

No customer reviews for the moment.