Παγούρι 400ml SIGG Princess

7610465848548

Νέο προϊόν

23,90€

- +

Brand SIGG

 
Περισσότερες πληροφορίες

Παγούρι 0.4lt. SIGG 

Η εταιρεία SIGG σχεδιάζει και κατασκευάζει δοχεία νερού από το 1908 στο εργοστάσιό της στην Ελβετία – σε μία από της περισσότερο ευαισθητοποιημένες οικολογικά χώρες του πλανήτη. 
• Όλα τα παγούρια SIGG κατασκευάζονται στην Ελβετία με τις υψηλότερες τεχνολογικά προδιαγραφές και είναι απολύτως ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία.
• Το μπουκάλι SIGG είναι υγιεινό και ασφαλές. Η κατεργαζμένη σε υψηλή θερμοκρασία άθραυστη εσωτερική επίστρωση διασφαλίζει ότι αυτό που πίνετε είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και όχι ανεπιθύμητα χημικά. Η εσωτερική επίστρωση των παγουριών SIGG είναι αδιάβρωτη και ανθεκτική ακόμα και στα ενεργειακά ποτά, οξέα των φρούτων και ανθρακούχα ροφήματα.

Στην συνεχιζόμενη προσπάθεια για υψηλότερες περιβαλλοντολογικές προδιαγραφές, έχουν ήδη αναβαθμιστεί όλες οι μέθοδοι και διαδικασίες παραγωγής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η SIGG να μπορεί να δηλώσει με σιγουριά ότι όλα συστατικά που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της είναι σε απόλυτη συμφωνία με τους Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους κανονισμούς και τις διατάξεις. Είναι επίσης πιστοποιημένα και απαλλαγμένα από επιβλαβή χημικά. Επιπλέον όλη η εσωτερική σύσταση δεν περιέχει πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), φθαλικά άλατα, BADGE, BFDGE και NOGE. Συγκεκριμένα η σύσταση δεν περιέχει BPA. Τα δοχεία SIGG έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητα εργαστήρια για να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.  

 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΦύλοΚορίτσι

30 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

QR code

Είδατε Πρόσφατα

Μενού

Σύγκριση 0