• Νέο
Στυλό Parker Jotter Special Edition 70th Anniversary Stainless Steel GT Ballpen

Στυλό Parker Jotter Special Edition 70th Anniversary Stainless Steel GT Ballpen

45,95 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Parker Jotter Special Edition - 70th Anniversary Ballpoint Pen

Το 2024 σηματοδοτεί την 70ή επέτειο του εμβληματικού στυλό Jotter της Parker, ενός από τα πιο αναγνωρίσιμα στυλό στον κόσμο. Από το 1954, το διαχρονικό, κομψό περίγραμμά του έχει παραμείνει σχεδόν αμετάβλητο, διατηρώντας την κλασική του αισθητική και την παγκόσμια αναγνώρισή του. Για να τιμήσει αυτό το αξιοσημείωτο ορόσημο, η Parker παρουσιάζει την επετειακή έκδοση Jotter 70th Anniversary Special Edition, διαθέσιμη σε φινιρίσματα χρυσού και χρωμίου, με το σύγχρονο χαραγμένο μοτίβο \'Ciselé\'.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Επετειακή Έκδοση 70 Ετών: Διαθέτει περίπλοκη χάραξη που αναδεικνύει το κλασικό μοτίβο \'Ciselé\', ένα απλό αλλά εμπνευσμένο σχέδιο που δημιουργήθηκε από τον τότε πρόεδρο της εταιρείας, Kenneth Parker.
  • Διαχρονικός Σχεδιασμός: Το κομψό και διαχρονικό περίγραμμα παραμένει αναλλοίωτο, με διαρκή απήχηση στους λάτρεις της γραφής. Χρησιμοποιείται από διασημότητες, βραβευμένους συγγραφείς, πολιτικούς, καθώς και από καθημερινούς μαθητές και επαγγελματίες.
  • Δεξιοτεχνία Parker: Το εμβληματικό περίγραμμα συμπληρώνεται από ένα βαρέλι και καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι με το χαραγμένο μοτίβο \'Ciselé\', καθώς και γυαλιστερό κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Περιορισμένη Έκδοση: Η ειδική αυτή έκδοση Jotter απευθύνεται τόσο σε ενθουσιώδεις λάτρεις των στυλό όσο και σε νέους επαγγελματίες, διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, καθιστώντας το ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο.
  • Κομψή Συσκευασία Δώρου: Διατίθεται σε μαύρο και χρυσό κουτί δώρου με το κομψό μοτίβο \'Ciselé’ και περιλαμβάνει στυλό διαρκείας με μπλε ανταλλακτικό μεσαίου πάχους γραφής.

Το Parker Jotter 70th Anniversary Special Edition Ballpoint Pen είναι η τέλεια επιλογή για να γιορτάσετε την ιστορία και την κληρονομιά αυτού του εμβληματικού στυλό, αποτελώντας ένα μοναδικό κομμάτι για κάθε συλλέκτη ή λάτρη της γραφής.

21095
1 Αντικείμενο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
3026982056115
Νέο

No customer reviews for the moment.