• Νέο
Στυλό Parker Jotter Orig Greece Evzone BP

Στυλό Parker Jotter Orig Greece Evzone BP

14,95 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Parker Jotter Original Στυλό Διαρκείας - Greece

Το στυλό διαρκείας Parker Jotter Original Greece είναι μια ειδική έκδοση που αποτίνει φόρο τιμής στην ελληνική κληρονομιά, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Parker με ένα μοναδικό, πολιτιστικά εμπνευσμένο σχέδιο.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Εμπνευσμένο από την Ελλάδα: Το στυλό διαθέτει γαλάζιο σώμα στο οποίο απεικονίζεται το συμβολα απο την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.
  • Περιορισμένη Έκδοση: Αποτελεί μέρος της σειράς Parker Jotter Original Greece, κυκλοφορώντας σε περιορισμένο αριθμό 5,500 τεμαχίων, καθιστώντας το ένα συλλεκτικό και μοναδικό κομμάτι.
  • Ομαλή Γραφή με Τεχνολογία Quinkflow®: Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία μελανιού Quinkflow®, το στυλό προσφέρει εξαιρετικά ομαλή και άνετη γραφή, αναδεικνύοντας κάθε λέξη με τον καλύτερο τρόπο.
  • Ποιότητα Κατασκευής: Το στυλό διακρίνεται για την κλασική ποιότητα Parker, με κομψό σχεδιασμό και υλικά που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση.

Το Parker Jotter Original Greece  αποτελεί ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στην Ελλάδα και είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν ένα κομψό, αξιόπιστο εργαλείο γραφής με ιστορική και πολιτιστική σημασία.

21099
2 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
3026981404962
Νέο

No customer reviews for the moment.