• Νέο
Μαρκαδόροι Faber Castell Black Edition Brush 10χρ Πινέλο

Μαρκαδόροι Faber Castell Black Edition Brush 10χρ Πινέλο

7,50 €
με ΦΠΑ

Faber-Castell Black Edition Μαρκαδόροι με Μύτη Πινέλου

Οι μαρκαδόροι Black Edition της Faber-Castell φέρνουν ζωντάνια και ευελιξία σε κάθε δημιουργική δραστηριότητα. Ιδανικοί για παιδιά, εφήβους, και καλλιτέχνες κάθε ηλικίας, αυτοί οι μαρκαδόροι προσφέρουν την ελευθερία της γραφής και της ζωγραφικής με την ευκολία ενός πινέλου.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Μύτη Πινέλου: Μαλακή και ευέλικτη, η μύτη των μαρκαδόρων αυτών επιτρέπει τη δημιουργία τόσο λεπτών όσο και φαρδιών γραμμών, ανάλογα με τη γωνία και την πίεση που ασκείτε. Ιδανική για μικρά σχέδια αλλά και για κάλυψη μεγάλων επιφανειών.
  • 10 Ζωντανά Χρώματα: Περιλαμβάνει αποχρώσεις που κυμαίνονται από απαλές παστέλ έως εξαιρετικά φωτεινές, προσφέροντας την απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία. Ιδανικοί για τη χρήση σε λευκό χαρτί, προσθέτουν ζωντάνια σε κάθε δημιουργία.
  • Εύκολη Χρήση: Με τη δυνατότητα εύκολης αλλαγής του πλάτους της γραμμής, αυτοί οι μαρκαδόροι είναι τέλειοι για κάθε τύπο έργου, από λεπτομερή σχέδια έως τη ζωγραφική μεγάλων επιφανειών.
  • Ασφαλείς και Φιλικοί προς το Περιβάλλον: Μη τοξικοί, με μελάνι βασισμένο σε χρωστικές τροφίμων, οι μαρκαδόροι είναι ασφαλείς για όλες τις ηλικίες. Το μελάνι είναι πλενόμενο και αφαιρείται εύκολα από τα ρούχα και το δέρμα.
  • Καπάκια με Αερισμό: Τα καπάκια είναι σχεδιασμένα με σύστημα αερισμού για την αποφυγή ασφυξίας αν καταποθούν κατά λάθος.
  • Κατάλληλοι για Δεξιόχειρες και Αριστερόχειρες: Η εργονομική σχεδίαση των μαρκαδόρων τους καθιστά ιδανικούς για χρήση από όλους.
  • Βιώσιμη Παραγωγή: Κατασκευασμένοι με σεβασμό προς το περιβάλλον, οι μαρκαδόροι αυτοί συνδυάζουν την ποιότητα με την οικολογική συνείδηση.

Οι μαρκαδόροι Black Edition με μύτη πινέλου της Faber-Castell είναι το απόλυτο εργαλείο για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητά σας και να προσθέσετε ένταση και ζωντάνια σε κάθε έργο σας!

21048
6 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4005401164517
Νέο

No customer reviews for the moment.