• Νέο
Στυλό Parker Jotter Special Edition Tokyo Pink CT Ballpen

Στυλό Parker Jotter Special Edition Tokyo Pink CT Ballpen

45,95 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Στυλό Parker Jotter Special Edition - Global Icons: Tokyo Ballpoint Pen

Ballpoint PenΤο στυλό Jotter Special Edition Global Icons Ballpoint Pen από την Parker είναι εμπνευσμένο από την παγκόσμια κουλτούρα, με το δεύτερο "Global Icons" να αιχμαλωτίζει τη μαγευτική εικόνα του Τόκιο την άνοιξη, όταν η πόλη γεμίζει με τα ροζ άνθη της κερασιάς. Με αξεπέραστη δεξιοτεχνία από την Parker, το σχέδιο είναι χαραγμένο με λέιζερ στο Satin Pink βαρέλι του στυλό, προσφέροντας ένα ξεχωριστό κομμάτι σύγχρονου σχεδιασμού.

Χαρακτηριστικά:

  • Εμπνευσμένο από το Τόκιο: Το στυλό αυτό αντλεί την έμπνευσή του από την άνοιξη στο Τόκιο, όταν τα άνθη της κερασιάς μεταμορφώνουν την πόλη σε μια θάλασσα από ροζ αποχρώσεις.
  • Σχεδιασμός για τους Παγκόσμιους Ταξιδιώτες: Ιδανικό για νέους ενήλικες με παγκόσμια προοπτική, αυτό το Jotter αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο γραφής αλλά και ένα όμορφο, σύγχρονο κομμάτι σχεδιασμού.
  • Δεξιοτεχνία της Parker: Η εικόνα της πόλης και το σχέδιο του άνθους είναι χαραγμένα με ακρίβεια στο χαρακτηριστικό βαρέλι, το οποίο διαθέτει σατινέ ροζ λακαρισμένη επιφάνεια που ολοκληρώνει την κομψή, υψηλής ποιότητας εμφάνιση.
  • Περιορισμένη Έκδοση: Αυτά τα στυλό είναι διαθέσιμα σε περιορισμένη έκδοση, καθιστώντας κάθε ένα πολύτιμο εύρημα για κάθε συλλέκτη ή λάτρη και ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο για κάποιον ιδιαίτερο.
  • Ειδική Συσκευασία Δώρου: Κάθε στυλό Jotter SE Tokyo συνοδεύεται από ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία δώρου, εμπνευσμένη από την πόλη στο απόγειο της άνθισής της, προσελκύοντας τους ταξιδιώτες ανά τον κόσμο.

Το Parker Jotter SE Tokyo Ballpoint Pen αποτελεί όχι μόνο ένα λειτουργικό εργαλείο γραφής, αλλά και ένα έργο τέχνης που αποτυπώνει τη μαγεία του Τόκιο την άνοιξη.

20101
1 Αντικείμενο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
3026981981951
Νέο

No customer reviews for the moment.