Φωτεινή Υδρόγειο Σφαίρα – Φεγγάρι

Νέο προϊόν

49,95€

Μη διαθέσιμο
 
Περισσότερες πληροφορίες

Φωτεινή Υδρόγειο Σφαίρα – Φεγγάρι

Η όμορφη 22,8 εκατοστά Φωτεινή Υδρόγειο Σφαίρα – Φεγγάρι εμφανίζει ένα συναρπαστικό και λεπτομερής χάρτης της Σελήνης. Διαθέτει μεγάλους κρατήρες, οροσειρές, θάλασσες και τις εκφορτώσεις φεγγάρι.

Τη νύχτα η Υδρόγειος Σφαίρα  ανάβει και γίνεται  μαγική διακοσμητική με φως.

Ιδανικό για εκκολαπτόμενους αστρονόμους.
Η Φωτεινή Υδρόγειο Σφαίρα – Φεγγάρι Globe λειτουργεί με4  μπαταρίες C. Ωστόσο, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αγοράσει ένα ηλεκτρικό μετασχηματιστή ξεχωριστά (δεν περιλαμβάνεται) που μπορείτε να συνδέσετε σε ρεύμα. Κάθε κουτί περιέχει μια προδιαγραφή για να σας δώσει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα τέτοιο αντάπτορα.

Η Φωτεινή Υδρόγειο Σφαίρα – Φεγγάρι είναι ένα μεγάλο εργαλείο μάθησης για τους εκκολαπτόμενους αστρονόμους, αλλά και ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα για κάθε υπνοδωμάτιο, σαλόνι ή μελέτης. Ένα πραγματικά μοναδικό κόσμο.

Brainstorm παιχνίδια είναι μια σειρά από διασκέδαση, εκπαιδευτικά και διαδραστικά προϊόντα που συγκεντρώνει μια σειρά από συναρπαστικά στοιχεία. Ο στόχος της μάρκας Brainstorm παιχνίδια δεν είναι μόνο να ψυχαγωγήσει τα παιδιά αλλά και να τους εμπνεύσει για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιβάλλον τους.

7 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

QR code

Μενού

Σύγκριση 0