Υδρόγειος Σφαίρα 2 σε 1 με φως Η γη το βράδυ

Νέο προϊόν

49,95€

Μη διαθέσιμο
 
Περισσότερες πληροφορίες

Earth by Day / Earth by Night αποτελεί μια κυριολεκτικά διαφωτιστική αναπαράσταση του πλανήτη γη! Δεν μας κατατοπίζει απλά για το πού πέφτει κάθε ήπειρος, ωκεανός και χώρα, αλλά επιπλέον φωτίζεται φαντασμαγορικά και μας παρουσιάζει πώς φαίνεται η γη τη νύχτα από το διάστημα τη νύχτα! Διαθέτει όμως διπλή προσωπικότητα και έτσι αναπαριστά επίσης τον πλανήτη μας κατά τη διάρκεια της μέρας. Θαυμάστε τη μαζί μας..!

Η εντυπωσιακή υδρόγειος σφαίρα Eureka Toys 2 in 1 Globe - Earth by Day / Earth by Night αναπαριστά τη γη ολόκληρη σε κλίμακα 1:55,900,000, ενώ το μεγάλο της ατού είναι ότι φωτίζεται φαντασμαγορικά τη νύχτα! Διαθέτει πολύχρωμα LED φωτάκια, που αλλάζουν χρώμα και έτσι έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τον πλανήτη γη στη νυχτερινή του όψη σε λευκό, μπλε, πράσινο και κόκκινο χρώμα! Μπορείτε μάλιστα να εντοπίσετε με μια ματιά τις χώρες και τις πόλεις της γης με τους περισσότερους κατοίκους, αφού θα φωτίζονται πιο λαμπρά από τις άλλες! Στην συλλεκτική αυτή φωτιζόμενη σφαίρα ολόκληρη η γη μετατρέπεται σε ένα υπέρλαμπρο υπερθέαμα και θα νιώθετε λες και την παρακολουθείτε από το διάστημα!

Με το φως της μέρας, η Eureka Toys 2 in 1 Globe - Earth by Day / Earth by Night αποκαλύπτει έναν πλήρη πολιτικό και γεωφυσικό χάρτη, που περιλαμβάνει την πρωτεύουσα, τις μεγάλες πόλεις και τα όρια για την κάθε χώρα και επίσης υδάτινα χαρακτηριστικά, όπως λίμνες και ποτάμια.

Ξεσκονίστε, λοιπόν, τις γεωγραφικές σας γνώσεις με την φαντασμαγορική υδρόγειο σφαίρα Eureka Toys 2 in 1 Globe - Earth by Day / Earth by Night και χαθείτε μαζί της σε ένα εντυπωσιακό ταξίδι σε ολόκληρο τον πλανήτη γη, πρωί και βράδυ!

Χαρακτηριστικά

  • Μία εντυπωσιακή φωτιζόμενη υδρόγειος σφαίρα που αναπαριστά τη γη, μέρα και νύχτα! 
  • Στη νυχτερινή εκδοχή της γίνεται ένας υπέρλαμπρος χάρτης που απεικονίζει τα φώτα της κάθε πόλης.
  • Διαθέτει LED φωτάκια που αλλάζουν χρώμα.
  • Στην εκδοχή της μέρας η υδρόγειο εμφανίζει πολιτικό και γεωφυσικό χάρτη.
  • Απεικόνιση του πλανήτη σε κλίμακα 1:55,900,000.
  • Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται. 
  • Διάμετρος της σφαίρας: 22.8 εκ. 
  • Κατάλληλη για ηλικίες 8+.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου. 
 

7 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Μενού

Σύγκριση 0