Τσάντα Trolley BELMIL Easy Go Riding Ballerina Μπαλαρίνα 338-45

8605036823887

Νέο προϊόν

89,95€

- +

Brand BELMIL

 
Περισσότερες πληροφορίες

«Εύκολη μετάβαση»

Λειτουργικότητα σε υψηλό επίπεδο: 2-σε-1

Το "Easy go" έχει σχεδιαστεί για να είναι πιστός σύντροφος στην καθημερινή ζωή. Είτε στο σχολείο, στο γυμναστήριο ή κατά τη διάρκεια ταξιδιών, αυτό το μοντέλο ταιριάζει απόλυτα στον ιδιοκτήτη του. Μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί ως τρόλεϊ, είτε να μετατραπεί γρήγορα σε σακίδιο. Αυτό το είδος ευελιξίας κάνει αυτήν την τσάντα εξαιρετική επιλογή για όλα τα ενεργά πνεύματα που πρέπει να μεταφέρουν ογκώδη σχολικά ή αθλητικά είδη.

Αντοχή

Οι ενισχύσεις από κάθε πλευρά, το ισχυρό κάτω μέρος, η λαβή υψηλής ποιότητας και οι τροχοί πυριτίου είναι όλα για να βελτιώσουν τη σταθερότητα και την ανθεκτικότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά και αδιάβροχα υλικά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Προστίθενται καλύμματα στους τροχούς για να αποτραπεί το λέκιασμα του χρήστη όταν χρησιμοποιείται ως σακίδιο.

Ρυθμιζόμενο ύψος λαβής

Η λαβή του τρόλεϊ έχει δύο ρυθμίσεις ύψους: 70 cm και 96 cm. Η τελευταία ρύθμιση επιτρέπει στους γονείς να τραβούν άνετα το καρότσι.

Ευρύχωρα εσωτερικά διαμερίσματα με βάση φορητού υπολογιστή

Μεγάλα και ευρύχωρα διαμερίσματα για κάθε μέγεθος φορητών υπολογιστών και βιβλίων. Διαθέτει θήκη για φορητό υπολογιστή. Το μπουκάλι νερό μπορεί να συσκευαστεί εύκολα σε πλαϊνές τσέπες.

Καθημερινή άνεση

Προστίθεται επίσης ένα επιπλέον πτερύγιο μαξιλαριού το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την πλάτη και να εξασφαλίζει άνετη καθημερινή χρήση όταν χρησιμοποιείται ως σακίδιο. Οι ιμάντες ώμου είναι ρυθμιζόμενοι και καλά απορροφημένοι.

 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΦύλοΚορίτσι

30 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

QR code

Μενού

Σύγκριση 0