Σχολικη Τσάντα BELMIL Galaxy War Ρομποτ 403-13

8605036825133

Νέο προϊόν

79,90€

- +

Brand BELMIL

 
Περισσότερες πληροφορίες

Ελαφριά & Δυνατή Η σειρά "Classy" ζυγίζει μόνο 1000 g και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό.

Αντοχή Οι ενισχύσεις από όλες τις πλευρές και το ισχυρό κάτω μέρος ενισχύουν επίσης τη σταθερότητα και την ανθεκτικότητα.

Το κάτω μέρος έχει μερικές επιπλέον λειτουργίες: εξασφαλίζει ότι η τσάντα παραμένει στην ίδια θέση και αποτρέπει τη βρωμιά!

Επιπλέον χαρακτηριστικά Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν διάφορες θήκες με διαφορετικούς σκοπούς.

Μια λαβή έχει κάλυμμα από καουτσούκ, λόγω της οποίας τα παιδιά μπορούν εύκολα και άνετα να μεταφέρουν την τσάντα και στα χέρια.

Η άλλη λαβή πίσω είναι η κρεμάστρα της τσάντας στην τάξη. Ευρύχωρα εσωτερικά διαμερίσματα Διαθέτει έξυπνα διαχωρισμένα διαμερίσματα που βοηθούν τα παιδιά να οργανώνουν τα σχολικά τους.

Όλα τα μεγέθη φορητών υπολογιστών και βιβλίων ταιριάζουν απόλυτα.

Η φιάλη νερού μπορεί εύκολα να συσκευαστεί σε πλαϊνές τσέπες. Εργονομία Τ

ο εργονομικό σχήμα και το αναπνεύσιμο οπίσθιο κάλυμμα εξασφαλίζουν ότι ελαχιστοποιείται η πίεση στην πλάτη των παιδιών.

Τα λουριά ώμων είναι επίσης καλά μαξιλαράκια και ρυθμιζόμενα, έτσι εξασφαλίζεται η άνετη καθημερινή φθορά. Ασφάλεια Με την ασφάλεια της τσάντας Belmil είναι εγγυημένη η ασφάλεια ακόμα και όταν γίνεται πολύ σκοτεινή: προσεκτικά τοποθετημένες αντανακλαστικές ταινίες από όλες τις πλευρές, ισχυρή και εύχρηστη μεταλλική κλειδαριά με αντανακλαστικό χαρακτηριστικό

Διαστάσεις: 36 x 32 x 19 cm Βάρος: 1000 g

Υλικά: Πολυουρεθάνη Εξασφαλίστε υψηλή ορατότητα τη νύχτα.

 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΦύλοΑγόρι

30 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

QR code

Μενού

Σύγκριση 0