Σχολική Τσάντα BELMIL Hello Spring Purple

Νέο προϊόν

49,90€

- +

Brand BELMIL

 
Περισσότερες πληροφορίες

Για σχολεία και ταξίδια

Το "Speedy" ζυγίζει μόλις 700 γραμμάρια και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό. Αυτό το μοντέλο δεν είναι μόνο μια εξαιρετική επιλογή για το σχολείο, αλλά και για δραστηριότητες ταξιδιού και αναψυχής.

διάρκεια ζωής

Τα ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα και ο συμπαγής πλαστικός πυθμένας αυξάνουν τη διάρκεια ζωής. Το πλαστικό δάπεδο εξασφαλίζει σταθερότητα και προστατεύει από τη βρωμιά και την υγρασία.

Ευρύχωρα εσωτερικά διαμερίσματα

Τα έξυπνα διαχωρισμένα εσωτερικά διαμερίσματα βοηθούν τα παιδιά να ταξινομήσουν καλά τα σχολικά είδη. Φορητά βιβλία και βιβλία όλων των μεγεθών ταιριάζουν σε αυτό. Οι πλευρικές θήκες παρέχουν χώρο π.χ. για φιάλες νερού.

Εργονομικός σχεδιασμός πλάτης

Το εργονομικό σχήμα και η αναπνεύσιμη επένδυση στο πίσω μέρος βοηθά στην ανακούφιση της σπονδυλικής στήλης του παιδιού σας. Οι ιμάντες ώμου είναι ευχάριστα γεμισμένοι και μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν απείρως έτσι ώστε η τσάντα να κάθεται βέλτιστα στο πίσω μέρος.

ασφάλεια

Με την τσάντα Belmil, η ασφάλεια του παιδιού σας είναι εγγυημένη. Το τσάντα είναι εξοπλισμένο με αντανακλαστικά στοιχεία από όλες τις πλευρές, έτσι ώστε το παιδί σας να είναι ασφαλές ακόμα και στο σκοτάδι.

μέγεθος: H 40 x L 27 χ 22 cm

30 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

QR code

Μενού

Σύγκριση 0