Θερμός Ανοξείδωτος 500ml Idrink Color Silver ID0201

8052877047260

Νέο προϊόν

18,95€

- +

 
Περισσότερες πληροφορίες

Διαθέτοντας ένα υψηλής ποιότητας τσιπ μέτρησης θερμοκρασίας, μπορείς να βλέπεις τη θερμοκρασία κάθε στιγμή με ένα μόνο πάτημα.
Το καπάκι είναι αδιάβροχο (Το καπάκι μπορεί να ξεπλυθεί αλλά να μην εμποτιστεί με νερό.) Και το μπουκάλι Διατηρείται η θερμοκρασία για έως και 12 ώρες. Χαρακτηριστικά: 450ml Φωτεινή LED ένδειξη θερμοκρασίας Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και σιλικόνη καλή θερμομόνωση ασφαλής σχεδιασμός χωρίς διαρροές

Μέγεθος παγουριού: 23x6.3 cm BPA Free Ακατάλληλο για ανθρακούχα ποτά.

-Βάρος: 300 gram

Χρώμα: Black

Ξεπλύνετε το προϊόν πριν από την πρώτη χρήση.

Πλύντε το και στεγνώστε το στο χέρι.

Μην το βάλετε στο πλυντήριο πιάτων και μην χρησιμοποιείται διαλυτικά ή γυαλιστικά.

Συνίσταται να ξεπλένετε το μπουκάλι με ζεστό νερό μετά από κάθε χρήση και να πλένετε το εσωτερικό του με ξύδι και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα ,ειδικά αν χρησιμοποιείται για άλλο υγρό εκτός νερού

Για επίμονη βρωμιά να χρησιμοποιείται απαλό απορρυπαντικό και ζεστό νερό

Αφήνετε να στεγνώσει ανάποδα χωρίς το καπάκι. - Δεν είναι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων . - Αποθηκεύστε το μπουκάλι σε δροσερό και ξηρό μέρος. - Mην το εκθέτετε σε υψηλές θερμοκρασίες ή υγρασία. - Μην το χρησιμοποιείται για γάλα ,χυμούς φρούτων, φύλλων τσαγιού και ανθρακούχα ποτά για την αποφυγή ανάπτυξης βακτηρίων. - Χωρίς υγρά μέσα μπορείτε να μεταφέρετε το μπουκάλι σας στο αεροπλάνο.

1) O σημαντικός λόγος για να πείτε ‘ναι’ στα ανοξείδωτα παγουράκια είναι το υγιεινό τους υλικό & η μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Καθότι δεν σπάνε εάν πέσουν κάτω, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τα κοινά παγούρια.

2) Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι το πλέον υγιεινό & ασφαλές υλικό, καθώς δεν περιέχει Δισφαινόλη & καρκινογόνες ουσίες, όπως συμβαίνει με κάποια κακής ποιότητας πλαστικά ή αλουμινένια δοχεία. Επιπλέον το ανοξείδωτο ατσάλι δε συγκεντρώνει βακτήρια, ακόμη και αν γρατζουνιστεί. Μη ξεχνάμε ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή υλικού για κατασκευή νοσοκομειακών εξαρτημάτων & ειδών κουζίνας.

30 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

QR code

Μενού

Σύγκριση 0