Αλφαβήτα, Αριθμοί, Αντίθετα Απο τι γίνεται, Μήνες

Νέο προϊόν

13,95€

Μη διαθέσιμο
 
Περισσότερες πληροφορίες

Επιτραπέζιο 5 σε 1!!!
Αλφαβήτα :
Μέσα από τη συναρμολόγηση των κομματιών των παζλ,το παιδί διδάσκεται τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου,με ευχάριστο και διασκεδατικό τρόπο.
Αντίθετα :
Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.Μέσα από την συναρμολόγηση των κομματιών των παζλ, τα παιδιά με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο,συνδέοντας την κάθε εικόνα με την αντίθετη της κατανοεί εύκολα και γρήγορα την έννοια του αντίθετου.
Μήνες και Εποχές :
Παιχνίδι διασκεδαστικό και συγχρόνως εκπαιδευτικό.Η γνωριμία με τους μήνες και τις εποχές γίνεται διασκέδαση,καθώς το παιχνίδι αποτελείται από κομμάτια παζλ τα οποία τοποθετώντας τα το παιδί στη σωστή θέση το βοηθούν να κατανοήσει πόσες και ποιές εποχές υπάρχουν,καθώς και τους μήνες με τα ονοματά τους από τους οποίους αποτελείται η κάθε μια απο αυτές.
Αριθμοί:
Παρέα με συμπαθητικά ζωάκια,λαχταριστά γλυκά,φρούτα και άλλα αντικείμενα το παιδί μαθαίνει να κατανοεί τις βασικές έννοιες των αριθμών και των ποσοτήτων μ' έναν απλό και δισκεδαστικό τρόπο συνδέοντας τα κομμάτια των εικόνων με τα αντίστοιχα των αριθμών.
Απο τι γίνεται :
Παίζοντας μαθαίνουν να χρησιμοποιούν την λογική,την μνήμη και την παρατηρητικότητα τους ενώ συγχρόνως διασκεδάζουν.

30 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

QR code

Μενού

Σύγκριση 0