Νέο

Μαρκαδοράκι 88/96 Stabilo Point 0.4 Dark Grey

4006381333986

Νέο προϊόν

0,65€

- +

Brand STABILO

 
Περισσότερες πληροφορίες

Ο μαρκαδόρος ψιλής γραφής STABILO point 88 είναι ένα προϊόν γραφής με κύρος και αξιοπιστία που έχει αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες εδώ και δεκαετίες.

Κατάλληλος για σχεδίαση, γραφή και υπογράμμιση, ο μαρκαδόρος point 88 με τις 47 διαθέσιμες αποχρώσεις και την ανθεκτική μύτη πάχους 0.4mm θα σας βοηθήσει να αποτυπώσετε στο χαρτί ο,τι σας εμπνέει.

ORGANIZE - COLORIZE - MEMORIZE

Το STABILO point 88 είναι το ιδανικό εργαλείο γραφής για να υποστηρίξει τη μελέτη σου. Οι χειρόγραφες σημειώσεις αποτελούν το κλειδί για την οργάνωση της μελέτης σου.

Η λεπτή με μεταλλικό περίβλημα μύτη του STABILO point 88 είναι ιδανική για να κρατάς σημειώσεις με ακρίβεια σε κάρτες, όταν ο χώρος είναι περιορισμένος και δεν θα μουτζουρώσει, ούτε θα λερώσει εάν χρησιμοποιήσεις χάρακα.

Για να μπορέσεις να απομνημονεύσεις και να μάθεις εύκολα τα γεγονότα και τις πληροφορίες χρησιμοποίησε χρώμα – το STABILO point 88 διατίθεται σε 47 υπέροχα χρώματα για να μετατρέψεις τις θαμπές σημειώσεις σου.

Πες αντίο στο άγχος της μελέτης και υποδέξου την επιτυχία της.

 

  • Μύτη τύπου ακίδας από τσόχα πάχους 0,4mm εξασφαλίζει γραφή με ακρίβεια
  • Μελάνη που στεγνώνει γρήγορα και δεν μουτζουρώνει το χαρτί
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ακόμη και αν παραμείνει χωρίς το καπάκι του για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Κατάλληλος για χρήση με χάρακες & στένσιλ
  • Ο μοναδικός μαρκαδόρος ψιλής γραφής που διατίθεται σε 47 διαφορετικά χρώματα

 

Classic, cult, cool

Ο μαρκαδόρος STABILO point 88 με τις χαρακτηριστικές άσπρες γραμμές, το εξαγωνικό σχήμα με τις χρωματιστές άκρες και το αναγνωρίσιμο πορτοκαλί χρώμα έχει αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες ανά τον κόσμο από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το 1977.

Κατασκευασμένος από υλικά άριστης ποιότητας είναι ιδανικός για σχεδίαση, γραφή και υπογράμμιση.

Ο μαρκαδόρος point 88 με τις 47 διαθέσιμες αποχρώσεις και την ανθεκτική μύτη πάχους 0.4mm θα σας βοηθήσει να αποτυπώσετε στο χαρτί ο,τι σας εμπνέει.

30 Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

QR code

Μενού

Σύγκριση 0